♕ st✿ry m✿ry s! kec!k ♛

SAHABAT ♥♥♥
Wednesday, 26 September 2012 . 0 word(s) .

hye sume...hohohoh....ri ni sue nak share skit pasal "SAHABAT"..ap 2 sahabat??sahabat bg sue, mereka yg t'rapat sekali dengan kita. Gelaran sahabat, sesuai utk kawan baik kita. Mereka ni lah yg paling memahami dan mengenali diri kita. Selalunya, ngan sahabatlah kita paling selesa utk bersama, berkongsi masalah, pendapat dan mcm2 lagi la..(dengan pakwe pon boleh..hikhikhik).. Tapi, law kita ad wat salah or something wrong happen dengan sahabat, kita mesti cepat2 mintak maaf dan berusaha utk memperbaiki balik hubungan antara dy, sllunya, sahabat lebih cepat terasa dengan setiap kata2 yg kita kuarkan..tapi ada jugak yg sporting...jenis xcepat terasa..law dapat jenis mcam 2,mesti best punye...tp 2 sume bergantung pada diri masing2... jadi, jaga pertuturan agar tidak mendatangkan masalah or p'gaduhan dlm persahabatan kita…sebenarnya,nak cari sahabat yang betul2 memahami kita n sanggup sama2 susah senang b'sama,susah sangat..law ada pon,1 dalam 1000...sahabat dari kecik nak kekalkan sampai tua pon susah nak dapat...

sue harap sangat,1 ari nanti,sue dapat balik sahabat2 sue waktu dekat sekolah lama sue..sahabat waktu sekolah menengah muadzam shah dulu...sue rindu dowg sangat2..n sahabat yang sue ada sekarang,sue harap kita sahabat sampai bila2...susah senang sama2...jangan jadi seorang yang selfish..kita xtaw ap yang berlaku hari2 akan datang...sue xtuju dekat sape2..benda ni sebagai peringtan untuk diri sue jugak..untuk perbaiki diri dalam persahabatan..n semoga di kelilingi dengan sahabat yang baik2 n menyayangi kita..



p/s : abg sue suka sangat lagu ni..(korang xtanya pon kan??)..sje jew la nak bagitaw..

                                              



Thanks for reading :)


0 comment(s)
Older Post . Newer Post